HIRDA Achievers Award 2016

Het is met groot plezier voor ons om u voor te dragen voor tegenprestatie voor de 2016 HIRDA Achievers Award (HAA) in erkenning van uw onvermoeibare inspanningen om de kracht van Somaliërs in Nederland te presenteren en om de capaciteit van de jonge Somaliërs die bereid zijn om het in te voeren bouwen wereld van bewegende beelden.

Je hebt gewerkt aan de presentatie en de presentatie van de Somalische gemeenschap activiteiten jarenlang zonder compensaties aan het welzijn van de Nederlandse Somaliërs in Nederland bij te dragen. HIRDA Organisatie, die is een organisatie die bijdraagt het welzijn van Somaliërs erkent uw enorme inspanningen. In aanvulling op dit werk, heb je zeer betrokken geweest en betrokken het werk van HIRDA speciaal HIRDA Amsterdam Futsal toernooi.

Als gevolg van deze inspanningen, HIRDA organisatie gelooft dat je verdient HAA (HIRDA Achievers Award 2016) en ook het respect en dankbaarheid.

hirda-2016-award-2