Aanschaf Ginaf F240 4×4 voor drinkwaterbron ontwikkeling in Awdal Regio

Somali4All is een stichting die zich inzet voor het verbeteren van de levens van mensen in Somalië. Onlangs heeft de organisatie een aanzienlijke investering in de gemeenschap gedaan door een boormachine voor waterputten aan te schaffen, met name een Ginaf F240, die zal worden gebruikt om een ​​drinkwaterput te boren in de regio Awdal in Somalië. De vrachtwagen wordt momenteel verscheept vanuit Eindhoven en zal naar verwachting in 2023 in Somalië aankomen. Eenmaal aangekomen, zal het werk van het boren van de put onmiddellijk beginnen. Dit zal een grote zegen zijn voor de gemeenschap, aangezien toegang tot schoon, veilig drinkwater essentieel is voor een goede gezondheid en welzijn. Somali4All zet zich in om een ​​verschil te maken in het leven van mensen in Somalië, en de aankoop van de Ginaf F240 waterputboorwagen is slechts één voorbeeld van de toewijding van de organisatie om de levenskwaliteit van mensen in nood te verbeteren. Het team van Somali4All is verheugd om de positieve impact te zien die dit project op de gemeenschap zal hebben, en kijkt uit naar de dag waarop de put voltooid is en schoon drinkwater levert aan degenen die dit het meest nodig hebben.