Inzamelingsactie: Waterbronnen in Garba-Dadar, Somalië


Het Project

Bedankt voor uw aandacht voor onze actie voor het aanleggen van drinkwaterputten in Garba-Dadar! De Stichting Somali4All heeft als doel je te informeren over het belang van drinkwaterputten en hoe je kunt bijdragen aan dit levensreddende project. Toegang tot schoon drinkwater is cruciaal vanwege de ernstige gevolgen van gebrek aan schoon water. In Somalië worstelen veel mensen dagelijks met dit probleem, wat leidt tot ernstige gezondheidsproblemen en zelfs sterfgevallen. Het gebrek aan schoon drinkwater resulteert in de verspreiding van ziekten zoals diarree, cholera en andere water gerelateerde ziekten.

Enkele statistieken en feiten over de watercrisis in Somalië zijn:

  • Ongeveer 60% van de bevolking in Somalië heeft geen toegang tot schoon drinkwater;
  • Meer dan 4,5 miljoen mensen hebben geen toegang tot sanitaire voorzieningen;
  • Jaarlijks sterven duizenden kinderen aan ziekten gerelateerd aan vervuild water.

Ons Doel

Het doel van onze actie is het aanleggen van drinkwaterputten in gemeenschappen in Garba-Dadar zodat mensen gemakkelijk toegang hebben tot schoon en veilig drinkwater. Dit project zal levens redden, de gezondheid verbeteren en de levensomstandigheden van de gemeenschappen drastisch verbeteren.

Werkwijze

Somali4All werkt samen met lokale partners en belanghebbenden om duurzame waterbronnen te identificeren en drinkwaterputten aan te leggen in Garba-Dadar. We hebben al 20.000 euro opgehaald, maar hebben nog steeds donaties nodig om ons doel van 50.000 euro te bereiken. Jouw bijdrage is essentieel en je kunt doneren via online platforms, bankoverschrijvingen of contact met ons opnemen voor meer informatie. Elke donatie maakt een verschil voor de gemeenschappen in Garba-Dadar. Voor meer informatie over donatiemogelijkheden kun je terecht op onze website Somali4All.nl of contact met ons opnemen.

Meehelpen?

Daarnaast bieden wij vrijwilligers de mogelijkheid om ter plekke actief deel te nemen aan het project. Als vrijwilliger kun je helpen bij de boorwerkzaamheden in Garba-Dadar en direct bijdragen aan het verbeteren van de watervoorziening in de regio.

Contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je geïnteresseerd bent in het doneren, vrijwilligerswerk of als je meer informatie wilt over het project. We helpen je graag bij eventuele vragen.

Voor meer informatie, donaties of andere vragen, kun je contact opnemen met Stichting Somali4All via de volgende kanalen:

E-mail: somali4all@gmail.com

Website: www.Somali4All.com

Telefoon: +31629269252

IBAN: NL29 ABNA 0429 9603 95