Update Inzamelingsactie: Verscheping zeevrachtcontainer

We zijn verheugd jullie te informeren dat onze zeevracht container met essentiële benodigdheden voor de ontwikkeling van drinkwaterbronnen succesvol is geladen en klaar is voor vertrek naar Somalië. Deze belangrijke stap brengt ons dichter bij het verwezenlijken van ons doel om duurzame drinkwaterbronnen te creëren en de levens van de gemeenschappen in Somalië te verbeteren.

Zoals jullie weten, zijn we samen met jullie, betrokken bij de voorbereidende stappen voor het boren van drinkwaterbronnen. Dit is een cruciale missie die ons nauw aan het hart ligt, en we zijn verheugd over de voortgang die we hebben geboekt. Onze container, gevuld met de nodige uitrusting en materialen, symboliseert hoop en de belofte van een betere toekomst voor velen.

Graag willen we jullie deelgenoot maken van dit bijzondere moment door enkele foto’s te delen van het proces van het verschepen van de benodigdheden. We zijn ervan overtuigd dat elke stap die we zetten, elke vracht die we verzenden, een stap dichter bij het realiseren van toegang tot schoon drinkwater voor degenen die het het meest nodig hebben, brengt.

De boorwagen zelf staat gepland om rond 17 november verscheept te worden. Blijf op de hoogte voor updates via Somali4ALL.com

Wij willen een paar bedrijven bedanken voor hun bijdrage in materiaal of donaties: De Ruijter Grondwatertechniek, Koop Watermanagement, Mos Grondwatertechniek, Verhoeven-Drunen, Boode, Terratech-Mikolit, Energie Totaal Projecten, CTA Watertechnologie en Brouwer verhuur- en grondverzetbedrijf.

Dank jullie wel voor jullie voortdurende steun en betrokkenheid. Samen maken we een verschil!

Met vriendelijke groeten,

Stichting Somali4ALL